Köszöntünk a tatabányai Cutler Pulzus Fitness edzőtermében!

Ha belépsz hozzánk a Tatabánya központjában található, hatalmas és ingyenes parkolóval rendelkező Fitness termünkbe, az első, amire rájössz, hogy itt tényleg mindenki megtalálja a neki tetsző, megfelelő mozgás és edzésformát korosztálytól és súlycsoporttól függetlenül.

Kapcsolat

edzőterem telefonedzőterem emailfitness terem facebooktatabánya konditerem térkép

1400 m2-es komplexumunkban világelső, gyártók legprofesszionálisabb fitness és cardio gépei kaptak helyet, melyek szakmailag, minőségileg és a megjelenésük tekintetében is egyedülállóak az iparágban! Csak, hogy néhányat említsünk HOIST, PANATTA, CYBEX, NAUTILUS, PRECOR, STRONG ROOTS, OCTANE. Ezek a sok évtizedes szakmai múlttal rendelkező márkák, folyamatos fejlődésükkel, profi tervezéssel, minőségi anyaghasználattal mára már elérhetővé tették, hogy a gépeken végzett edzéssel is elérhető a maximális izom összehúzódás a célzott izomcsoportra úgy, hogy az ízületeket közben optimális pozícióban tartják a teljes mozgástartományban!

fitness terem
tatabánya power room edzőterem
tatabánya crosstraining edzőterem
tatabánya aerobic edzőterem

A Black Box Team egy Terem a Teremben!

 

A kezdetek óta működik a Black Box Team a tatabányai Cutler Pulzus Fitnessben. A legkorszerűbb Crossfit terem, melyre nagyon büszkék vagyunk, mert legújabb ELEIKO súlyemelő és Crossfit felszerelésekkel, eszközökkel dolgozhatunk az edzéseken!

Azok vagyunk, akik elkötelezetten hisznek ebben a sportban!  Feleslegesen nem beszélünk, de amit mondunk, azt úgy is gondoljuk! Eleinte talán furcsa lesz, de azok vagyunk, akiket látsz!

Azok vagyunk, akitől mindig az igazat kapod, néha kedvesen elmagyarázva, néha tömören, akkor is, ha jó, akkor is, ha fáj. . . Azok vagyunk, akik dinamizmust, erőt, kitartást, és színes edzést hoznak az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd az edzések utáni izomláztól. Azok vagyunk, akire nem tudsz majd haragudni, mert 1-2 hatékony hónap után már látod a tartós változást magadon.

Minden edzés más miatt jó! Vannak napok, amikor a felírt edzés programot olvasva a táblán, egymás közt összenézve, egy mosollyal nyugtázzuk, hogy megint kemény nap elé nézünk, de lesz, amikor csak szimplán kellemesen elfáradsz!

Érezni fogod, hogy veled vagyunk mindannyian és segítünk végig küzdeni, mert mi tudjuk, hogy így tudsz fejlődni. Azok vagyunk, akik mindig figyelnek Rád, és egyben része lehetsz egy csapatnak, akik nem hagynak magadra az edzés alatt.

Itt mindenki nyughatatlan! Az állandó fejlődés, a gyakorlás, kihozza a maximumot a csoport tagjaiból. Vannak a csapatban, akik már versenyeken mérettetik meg magukat, őket a felkészülésben és a versenyeken is támogatjuk. Van, aki csak a saját komfort zónáját hagyja el sikeresen, a sokéves rögzült monotonitás ellen dolgozva.

A Black Box Team csapata és az edzésforma segít ebben is, addig tanítva, gyakorolva újra és újra, amíg mosolyogni nem lát egy eredményes nap után, mert megcsináltad!

Ha velünk tartasz, téged soha nem fognak igazán megérteni, de akit pont emiatt fognak majd csodálni is, mert ezt a sport kemény és izzasztó, és nem vállalja be bárki. Szeretni lehet, de kitartónak lenni még nagyobb előny! Ha Te ilyen személyiség vagy, tarts velünk, és légy része a Black Box Team csapatának, mert mi tudjuk, hogy egy nap sem jön vissza az életből, hogy újraélhesd!

 

Írj nekünk

6 + 11 =

Nyitvatartás

Hétfő: 07:00 - 22:00

Kedd: 07:00 - 22:00

Szerda: 07:00 - 22:00

Csütörtök: 07:00 - 22:00

Péntek: 07:00 - 22:00

Szombat: 08:00 - 18:00

Vasárnap: 08:00 - 18:00

A terem megközelíthetősége

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Print Friendly, PDF & Email