Köszöntünk a tatabányai Cutler Pulzus Fitness edzőtermében!

Ha belépsz hozzánk a Tatabánya központjában található, hatalmas és ingyenes parkolóval rendelkező Fitness termünkbe, az első, amire rájössz, hogy itt tényleg mindenki megtalálja a neki tetsző, megfelelő mozgás és edzésformát korosztálytól és súlycsoporttól függetlenül.

Kapcsolat

edzőterem telefonedzőterem emailfitness terem facebooktatabánya konditerem térkép

1400 m2-es komplexumunkban világelső, gyártók legprofesszionálisabb fitness és cardio gépei kaptak helyet, melyek szakmailag, minőségileg és a megjelenésük tekintetében is egyedülállóak az iparágban! Csak, hogy néhányat említsünk HOIST, PANATTA, CYBEX, NAUTILUS, PRECOR, STRONG ROOTS, OCTANE. Ezek a sok évtizedes szakmai múlttal rendelkező márkák, folyamatos fejlődésükkel, profi tervezéssel, minőségi anyaghasználattal mára már elérhetővé tették, hogy a gépeken végzett edzéssel is elérhető a maximális izom összehúzódás a célzott izomcsoportra úgy, hogy az ízületeket közben optimális pozícióban tartják a teljes mozgástartományban!

fitness terem
tatabánya power room edzőterem
tatabánya crosstraining edzőterem
tatabánya aerobic edzőterem

Rólunk

Ha belépsz hozzánk a Tatabánya központjában található, hatalmas és ingyenes parkolóval rendelkező Fitness termünkbe, az első, amire rájössz, hogy itt tényleg mindenki megtalálja a neki tetsző, megfelelő mozgás és edzésformát korosztálytól és súlycsoporttól függetlenül.

1200 m2-es komplexumunkban világelső, gyártók legprofesszionálisabb fitness és cardio gépei kaptak helyet, melyek szakmailag, minőségileg és a megjelenésük tekintetében is egyedülállóak az iparágban!    Csak, hogy néhányat említsünk HOIST, PANATTA, CYBEX, NAUTILUS, PRECOR, STRONG ROOTS, OCTANE….. Ezek a sok évtizedes szakmai múlttal rendelkező márkák, folyamatos fejlődésükkel, profi tervezéssel, minőségi anyaghasználattal mára már elérhetővé tették, hogy a gépeken végzett edzéssel is elérhető a maximális izom összehúzódás a célzott izomcsoportra úgy, hogy az ízületeket közben optimális pozícióban tartják a teljes mozgástartományban!

Hazánkban egyre szélesebb körben elterjedő Crossfit edzésforma szerelmeseit egy speciális különterem várja, egyéni és csoportos órákkal is, amely az ELEIKO egy igen komplex eszköztárával szolgálja az állóképességüket és erejüket is fejlesztőket! A csoportos Crosstraining óráinkat úgy állítottuk össze, hogy azokat kezdők és haladók egyaránt látogathatják! A teljesen kezdők számára, Crossfit csapatunk a Black Box Team egy három hónapos Kezdő Cross Kurzus programot állított össze, amiben elsajátíthatod ennek a sportágnak az alapjait, a gyakorlatok helyes és biztonságos végrehajtását! A három hónap alatt többször is számíthatsz játékos szint felmérő edzésekre, hogy nyomon követhető legyen a fejlődésed. Ha ezeket sikeresen teljesíted kisebb ajándékokkal is megjutalmaznunk a program ideje alatt! A Crosstraining órák időpontjait az órarendünkön találod, a Kezdő Cross Kurzusok indulási dátumait pedig Facebook oldalunkon www.facebook.com/CutlerPulzusFitness eseményként tesszük közzé!

Közkedvelt Aerobic termünkben ahol szintén garantált a pezsgés, a szuper hangulat, számos csoportos mozgásforma közül tudsz választani, mint például Hot Iron, Kangoo, Trx, Fitt body, Zumba, Hip-Hop és Kettlebell edzések!

Legyen szó személyi edzésről vagy csoportos órákról, profi edző csapat áll a rendelkezésedre! Ők azok, akik nagyban támogatnak céljaid elérésében, akik motiválnak, akik kijavítják a hibáidat és megtalálják számodra a megfelelő edzésprogramot, segítenek a helyes étrend kialakításában és tanácsot adnak, hogy szükség van e bármiféle változtatásra az életviteleddel kapcsolatban!

A klasszikus edzőtermi szolgáltatások mellett egyebekkel is várunk: mi is eshetne jobban például egy kimerítő edzés után, mint egy jó masszázs vagy épp szoláriumozás? A fodrászatunkról (elsősorban) a hölgyeknek kedvezve még nem is beszéltünk! Vitaminbárunk különlegességeit pedig kényelmes fotelekben ülve fogyaszthatod a recepciónk mellett kialakított pihenőben!

Nagy hangsúlyt fektetünk az exkluzív és tiszta környezetre, a klimatizált és folyamatosan cserélt levegőre, a barátságos hangulatra az otthonosság érzésére!

Vállalkozásunk fő célja a minőségi sportolás biztosítása mellett az, hogy bátorítsunk és segítsünk minél több olyan embert, aki szeretne mozogni, lefogyni, izmosodni vagy egyszerűen csak egészségesen élni, de eddig idegenkedtek az edzőtermek világától.

Termünkben ingyenes WIFI-t biztosítunk!

Nézz be hozzánk, segítünk!

Írj nekünk

11 + 9 =

Nyitvatartás

Hétfő: 07:00 - 22:00

Kedd: 07:00 - 22:00

Szerda: 07:00 - 22:00

Csütörtök: 07:00 - 22:00

Péntek: 07:00 - 22:00

Szombat: 08:00 - 18:00

Vasárnap: 08:00 - 18:00

A terem megközelíthetősége

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Print Friendly, PDF & Email